Statsautoriseret revisor

Vi har statsautoriseret revisorer, som kan hjælpe dig og din virksomhed mod nye højder

Statsautoriseret revisorer er de højst uddannede revisorer. De har fået tildelt den beskyttede titel gennem et ekstraordinært uddannelsesforløb. Titlen er beskyttet, hvilket betyder, at ikke alle revisorer kan kalde sig for statsautoriseret revisor. Forudsætningen for at få tildelt autorisationen, er, at man har bestået en særlig revisoreksamen på Børsen. En eksamen som tildeles af Erhvervsstyrelsen.

Hvad er en statsautoriseret revisor?

Der findes mange med titlen “revisor”. Det kan have at gøre med, at titlen ikke er beskyttet. Eller at man ikke er gået videre med at efteruddanne sig. Alle kan i realiteten kalde sig for revisor. Statsautoriserede revisorer skiller sig dog ud i den forstand, at de har gennemgået et ekstraordinær uddannelses- og eksamensforløb, hvorfor de er blevet tildelt titlen statsautoriseret revisor. Med det har de også fået tildelt en beskyttet titlen, som man alene kan få, hvis man bestået Erhvervsstyrelsens eksamens for statsautoriserede revisorer.

Hvordan skiller en statsautoriseret revisor sig ellers ud?

En statsautoriseret revisor er specialiseret til at udføre revision på regnskaber for større selskaber. Her tænkes der på de børsnoterede selskaber. Det har at gøre med, at de igennem deres uddannelsesforløb har tilegnet sig en anden og mere kompleks viden, hvorfor de også er autoriseret til at tag hånd om specielle og mange gange komplekse opgaver.

En statsautoriseret revisor giver tryghed

En statsautoriseret revisor er din sikkerhed for, at din virksomheds regnskaber, bogføring og økonomiske anliggender er i sikre hænder. Derfor råder vi dig til at rådføre dig med statsautoriseret revisor, når det kommer til din virksomheds regnskab, da det mange gange kan spare dig for uforudsete udgifter.

Søger du efter en statsautoriseret revisor eller bogholder, står vi gerne til rådighed, og du er velkommen til at kontakte os ved at klikke på linket.