Statsautoriseret revisor

RH Revision er et anerkendt statsautoriseret revisionsfirma i København. Med ekspertise og omfattende erfaring inden for revision, regnskab og bogføring kan vi levere skræddersyede revisionsløsninger og rådgivning til virksomhed af alle størrelser. Du er sikret økonomisk kontrol og gennemsigtighed i dine regnskab, når du vælger en statsautoriseret revisor. 

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunder altid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Statsautoriseret revisor i københavn

Statsautoriseret Revisor i København


Læs mere her, og få indblik i, hvordan din statsautoriseret revisor kan hjælpe dig og din virksomhed med regnskaber og økonomi.

En statsautoriseret revisor er højtuddannet og trænet i alle relevante faglige discipliner. På den måde har de sikret sig den beskyttede titel gennem ekstraordinære uddannelsesforløb. At titlen er beskyttet betyder, at titlen er forbeholdt dem, som faktisk har gennemført de pågældende uddannelsesforløb. Forudsætningen for at få tildelt autorisationen er, at man har bestået en særlig revisoreksamen på Børsen. En eksamen som tildeles af Erhvervsstyrelsen.

Hos RH Revision er vi en dedikeret statsautoriseret revisor, der hjælper med at gennemgå dine regnskaber med den ekspertise og kvalitet, som der kræves. Vi kan f.eks. hjælpe med gennemgang af regnskab for langt de fleste virksomheder. Vi kan også hjælpe din virksomhed, og du kan er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Hvad er statsautoriserede revisorer?

En autoriseret revisor har den fornødne erfaring og ekspertise til at rådgive og yde revision for virksomheder af alle størresler. De har desuden gennemgået et længere uddannelsesforløb og tilegnet sig flere års erhvervserfaring. En statsautoriseret revisor medvirker til at sikre, at virksomheder og investorer får troværdig og retvisende information.

Statsautoriserede revisorer kan med deres omfattende indsigt i erhvervslivet og virksomheders økonomi rådgive virksomheder, så de kan træffe de rette beslutninger på et velinformeret grundlag. Vi kan også hjælpe med komplekse skattesager for din virksomhed.

For virksomheder betyder hjælp fra en revisor med titlen statsautoriseret revisor flere ting. Først og fremmest får du sikkerhed for, at arbejdet udføres af en erfaren, højtuddannet og kompetent fagperson. Derfor kan du med ro i sindet vælge RH Revision til din virksomheds næste revisionsopgaver.

Vi har nemlig flere dygtige revisorer, som har den uddannelse, erfaring og ekspertise, der skal til, når det regnskabs- og bogføringsmæssige arbejde skal gennemføres for din virksomhed. Vi kan f.eks. gennemgå dit årsregnskab for at sikre, at formalia og indhold er indtastet og oplyst korrekt. Du er sikret et 

Vælg en revisor, der skaber tryghed

Der kan være mange gode grund til at vælge en statsautoriseret revisor, da de er autoriseret til at rådgive og yde revision for virksomheder uanset størrelse. Alle kan i princippet kalde sig revisor, men der er flere titler inden for faget, som er beskyttede.

Det gælder f.eks. for registrerede, godkendte og naturligvis statsautoriserede revisorer. At være godkendt er blot en samlet betegnelse for de to øvrige titler. For at blive registreret revisor behøvede man ikke en cand.merc.aud. Man skulle til gengæld gennemføre en kvalifikationseksamen, før man sikrede sig titlen. Det er dog ikke en titel, man kan opnå længere. De, der i forvejen har titlen, har fortsat ret til at bruge den.

Når det kommer til at håndtere virksomheders regnskaber, er det afgørende at vælge en pålidelig ekspert, der kan sikre både sikkerhed og tryghed. En statsautoriseret revisor er netop specialiseret i regnskaber for større selskaber, herunder børsnoterede virksomheder. Deres omfattende viden, uddannelsesforløb og erfaringsniveau udstyrer dem med den nødvendige kompleks viden, der skal til for at håndtere selv de mest komplekse opgaver.

Hos RH Revision er vi ingen undtagelse. Med hjælp fra vores statsautoriseret revisor kan du altid være sikker på, at dine regnskaber er i kyndige hænder. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.