Finansiering

Finansering handler ikke kun om at låne penge. Det handler også om, at du vælger en løsning, der passer til dine behov. Mulighederne er nemlig mange, og vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning. Kontakt os for rådgivning. 

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunder altid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

rådgivning til finansiering

haci

Læs videre og bliv klogere på, hvordan RH Revision kan hjælpe dig til at finde den finansieringsløsning, der passer dig bedst.

Langt de fleste penge har brug for at låne penge af den ene eller anden årsag. Hvis du har brug for finansiering, så kan du med fordel kontakte RH Revision. Vi rådgiver dig til de bedste løsninger, og vi kan ligeledes rådgive dig, når du indgår i forhandlinger med långivere.

På forhånd er det svært at afgøre, hvad den bedste mulighed er for dig. Det kan vi først gøre, når du kontakter os, og vi får indsigt i din virksomhed og ikke mindst årsagen til, at du har behov for finansiering og yderligere kapital.

FINANSIERING TIL DIT BEHOV

Der kan være mange årsager til, at du afsøger muligheden for finansiering. Det kan være, at du er selvstændig og mangler finansiering til opstart af virksomhed, at du skal foretage en virksomhedsomdannelse, eller at du blot vil styrke likviditeten. 

De mange muligheder for finansiering kan virke uoverskueligt og svært at navigere i, men vi sørger for, at du får tilstrækkelig viden og rådgivning, så du kan træffe det valg, der er bedst for dig, og som du er mest tryg ved. Forudsætningen for det rette valg er, at vi sætter os ind i din virksomhed, skaber et finansielt overblik og rådgiver dig på dén baggrund. Afhængig af din situation kan der være en finansieringsmulighed, der nærmest er skræddersyet dine behov. 

Hos RH Revision har vi erfaring med at finde relevante finansieringskilder for kunder i form af forskellige fonde, banker, pengeinstitutter mv. Vi vurderer dine lånemuligheder, rådgiver dig på den baggrund og sikrer dig, at du stærkest muligt. Kontakt os for flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig.