Skattesager Med RH Revision

Hos RH Revision samarbejder vi med landets bedste skatteadvokater, og vi kan udøve skatterådgivning af høj kvalitet. Vi har derfor kendskabet og kompetencerne til at håndtere store og små skattesager. Derfor kan vi også hjælpe med sin sag. Kontakt os og hør nærmere. 

Vi løser komplekse skattesager

De fleste virksomheder er forpligtiget til at udarbejde en årsrapport, som skal indeholde forskellige elementer, der vedrører virksomhedens årlige regnskab.

“Hos RH Revision beskæftiger vores revisions- og skatteeksperter sig med
bogføring, regnskab og revision.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Vi tager os af dine skattesager

Haci fra RH Revision, København.

Læs med her og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med din skattesag gennem vores skatterådgivning

Hos RH Revision rådgiver vi dig angående skattesager uanset størrelsen. Det kan være komplekst at håndtere SKAT og de skattesager, der sommetider dukker op. Med mange års erfaring, har vi kørt utallige sager ved SKAT og ved derfor, hvordan vi skal forholde os til sager i praksis.

Kontakt os i dag og få uforpligtende skatterådgivning til, hvordan du skal forholde dig til din skattesag. Vi ser frem til at høre fra dig.

HVAD ER SKATTESAGER?

Skattesager opstår typisk ved en henvendelse fra Skattestyrelsen angående nogle skattemæssige forhold, som du som virksomhed ikke mener stemmer overens med virkeligheden. Ved en skattesag er det afgørende, at en autoriseret revisor bistår dig igennem hele processen. Det skyldes, at processen omkring en skattesag, udover at være tidskrævende, også kan medføre betydelige omkostninger, hvis ikke den håndteres korrekt og hensigtsmæssigt. Vi sørger for, at klagen og skattesagen håndteres efter bogen. 

Hos RH Revision sikrer vi os, at der tages de nødvendige forbehold, og at samtlige love, regler og betingelser overholdes til punkt og prikke.  Når du vælger os til din skattesag, har du en stærk partner på din side af forhandlingsbordet. Vi ved præcis, hvordan du skal forholde sig til de mange komplekse spørgsmål, der kan opstå gennem hele processen. Derfor sørger vi, at samtlige argumenter gives på et oplyst grundlag.

Du bestemmer selv, hvor stor en andel af din skattesag, du vil have hjælp til. Vi kan give en faglig vurdering af sagen. Herudover kan du hel- eller delvist overlade sagen til os. en

Skal vi tag os af din skattesag?

Læs med her og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med skattesag

Hos RH Revision hjælper vi dig med din skattesag, hvad end den er af størrelse. Det kan være komplekst at håndtere SKAT og de skattesager der sommetider dukker op. Med mange års erfaring, har vi kørt utallige sager ved SKAT og ved derfor, hvordan vi skal forholde os til sager i praksis.

Kontakt os i dag og få uforpligtende rådgivning om, hvordan du skal forholde dig til din skattesag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Haci fra RH Revision, bogføring og revision
Haci Yalcin
Partner

“Hos RH Revision beskæftiger vores revisions- og skatteeksperter sig med
bogføring, regnskab og revision.”

Kontakt os for en uforpligtende snak

Adresse:

Roskildevej 201, 2500 Valby

Telefon:

Email:

Info@rh-revision.dk