Skattesager

Hos RH Revision samarbejder vi med landets bedste skatteadvokater, og vi kan udøve skatterådgivning af høj kvalitet. Vi har derfor kendskabet og kompetencerne til at håndtere store og små skattesager. Derfor kan vi også hjælpe med sin sag. Kontakt os og hør nærmere. 

Kontakt os i dag

Vi tager os af dine skattesager

Læs med her og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med din skattesag gennem vores skatterådgivning.

Hos RH Revision rådgiver vi dig angående skattesager uanset størrelsen. Det kan være komplekst at håndtere SKAT og de skattesager, der sommetider dukker op. Med mange års erfaring, har vi kørt utallige sager ved SKAT og ved derfor, hvordan vi skal forholde os til sager i praksis.

Kontakt os i dag og få uforpligtende skatterådgivning til, hvordan du skal forholde dig til din skattesag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du frigøre dig fra årsregnskabets byrde? Lad os være din guide mod finansiel succes - bliv kunde hos os i dag.

Hvad er skattesager

Skattesager opstår typisk ved en henvendelse fra Skattestyrelsen angående nogle skattemæssige forhold, som du som virksomhed ikke mener stemmer overens med virkeligheden. Ved en skattesag er det afgørende, at en autoriseret revisor bistår dig igennem hele processen. Det skyldes, at processen omkring en skattesag, udover at være tidskrævende, også kan medføre betydelige omkostninger, hvis ikke den håndteres korrekt og hensigtsmæssigt. Vi sørger for, at klagen og skattesagen håndteres efter bogen.

Hos RH Revision sikrer vi os, at der tages de nødvendige forbehold, og at samtlige love, regler og betingelser overholdes til punkt og prikke. Når du vælger os til din skattesag, har du en stærk partner på din side af forhandlingsbordet. Vi ved præcis, hvordan du skal forholde sig til de mange komplekse spørgsmål, der kan opstå gennem hele processen. Derfor sørger vi, at samtlige argumenter gives på et oplyst grundlag.

Du bestemmer selv, hvor stor en andel af din skattesag, du vil have hjælp til. Vi kan give en faglig vurdering af sagen. Herudover kan du hel- eller delvist overlade sagen til os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan hjælper vi dig med revision?
Hos Danica Revision er du i trygge hænder vi er nemlig et godkendt revisionsfirma, som er eksperter inden for revisonsopgaver, skat og rådgivning. Vi skræddersyer løsninger til dine behov og tilbyder en fast månedlig pris.
Hvad er prisen for hjælp til revision?

Vi udarbejder skræddersyede løsninger til dine behov. Du får en fast månedlig pris, og vi er altid til rådighed og er din personlige økonomiske rådgiver. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Hvad er Danica Revision specialiseret i?

Vi er et godkendt revisionsfirma, der er specialiseret i at yde revision, regnskabsassistance og udvidet gennemgang af årsregnskaber til både private og erhvervskunder – endda til fordelagtige priser. Vi arbejder efter retningslinjerne er bogføringsloven og revisorloven.

Hvad siger vores kunder?

Styles by Bibi Nourestani
Styles by Bibi Nourestani
Læs mere
Hurtig, seriøs og imødekommende rådgivning og kundeservice helt i top. Forstående, og lyttende. Effektiv og hurtig. Revisor oplevelsen er virkelig god.Er virkelig tilfreds.Jeg kan varmt anbefale RH Revision og de er meget professionel og grundig i deres arbejde!
Kunde
Kunde
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Kunde
Kunde
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tidligere
Næste