Bogføring

Få tilknyttet en bogholder eller revisor gennem RH Revision. Vi sørger for din bogføring, og at du modtager rapportering, så du løbende kan følge med i din virksomheds overskud, hvem der skylder dig penge, og hvor meget du skylder dine leverandører. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer dig. 

 “Med vores hold af eksperter, får man ro til at udvikle sin virksomhed og koncentrere sig om andet end økonomien.”

Haci fra RH Revision, bogføring og revision
Haci Yalcin
Partner

Få Hjælp til bogføring

medarbejder sonia

Læs med her og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med bogføring

RH Revision er det rette valg, hvis du har brug for en ekstern ekspert til at stå for bogføringen i din virksomhed. Vi udfører altid arbejdet i henhold til bogføringsloven, som er en lov, man som virksomhed skal være opmærksom på. Vi sørger for, at alle regler bliver overholdt, og at du får de råd og den vejledning, du har behov for.

Vi er eksperter i bogføringsvejledning

Alle faktura, bilag, m.v. skal opbevares i mindst 5 år og skal til enhver tid stilles til rådighed for SKAT. Desuden skal det være i overensstemmelse med bogføringsloven. Den erhvervsdrivende er ansvarlig for regnskabet, medmindre det er påtegnet af en revisor. Bogføringsvejledning uddyber og beskriver de forskellige punkter i bogføringsloven. Du kan læse mere om lovens regler her.

Vejledningen er en hjælp til erhvervsdrivende som er underlagt årsregnskabsloven. Det kræver tid at sætte sig ind i love og vejledninger. Hos RH Revision er vi specialiseret i den, og du kan spare tid ved at lade RH Revision stå for dit bogholderiarbejde. På den måde kan du være sikker på, at loven er overholdt, og at der ikke er fejl i din bogføring. Det er derfor en måde, du kan spare tid, penge og andre ressourcer og bruge dem på andre dele af din virksomhed. 

BOGFØRING TIL MARKEDS BEDSTE PRIS 

Hos RH Revision tilbyder vi vores ydelser til en pris, hvor alle virksomheder kan være med. Vi er eksperter i at bruge regnskabssystemet e-conomic. Vi har gennem mange år udført bogføring i e-conomic, som holder styr på alle fakturaer, kvitteringer og andre bilag. Vi kan også hjælpe dig i gang med selv at stå for den daglige bogføring. Læs mere om brugen af e-economic – virksomhedernes fortrukne bogføringsplatform. Vi vil selvfølgelig fortsat bistå dig med udarbejdelse og revidering af årsregnskabet. Du kan læse mere om regnskabsprogrammer, og hvordan de kan hjælpe dig med at holde styr på din virksomheds økonomi, her.

VI HJÆLPER MED BOGFØRING OG REGNSKAB

Vi sørger for, at du modtager rapportering, så du løbende kan følge med i din virksomheds overskud, hvem der skylder dig penge, og hvor meget du skylder dine leverandører. Vi kan både bistå med bogføring af elektroniske bilag eller i bilag i papirform. Som et statsautoriseret revisionspartnerselskab følger vi hele tiden med i udviklingen inden for bogholderi, således at vi kan være effektive og konkurrencedygtige.

Hos RH Revision står vi klar til at hjælpe din virksomhed. Hør os indtil om vi kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os

Vi sørger for, at du modtager rapportering, så du løbende kan følge med i din virksomheds overskud, hvem der skylder dig penge, og hvor meget du skylder dine leverandører. Vi kan både bistå med bogføring af elektroniske bilag eller i bilag i papirform.

Hos RH Revision udarbejder vi skræddersyet løsninger til dine behov. Du får en fast månedlig pris, og vi er altid til rådighed og er din personlige økonomiske rådgiver. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

 

 

Vi er et statsautoriseret revisionspartnersselskab, der er specialiseret i at yde revision, regnskabsassistance og udvidet gennemgang af årsregnskaber til både private og erhvervskunder – endda til fordelagtige priser. Vi arbejder efter retningslinjerne er bogføringsloven og revisorloven.

Læs mere om brugen af e-economic - virksomhedernes fortrukne bogføringsplatform. Vi vil selvfølgelig fortsat bistå dig med udarbejdelse og revidering af årsregnskabet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Adresse:

Roskildevej 201, 2500 Valby

Telefon:

Email:

Info@rh-revision.dk