Bogføring

Få tilknyttet en bogholder eller revisor gennem RH Revision. Vi sørger for din bogføring, og at du modtager rapportering, så du løbende kan følge med i din virksomheds overskud, hvem der skylder dig penge, og hvor meget du skylder dine leverandører. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer dig. 

Kontakt os i dag

Få hjælp til bogføring

Læs med her og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med bogføring
RH Revision er det rette valg, hvis du har brug for en ekstern ekspert til at stå for bogføringen i din virksomhed.

Vi udfører altid arbejdet i henhold til bogføringsloven, som er en lov, man som virksomhed skal være opmærksom på. Vi sørger for, at alle regler bliver overholdt, og at du får de råd og den vejledning, du har behov for.

Vi har specialiseret os i at tilbyde professionel vejledning inden for bogføring. Bliv en del af vores kundekreds i dag!

Vi er eksperter i bogføringsvejledning

Alle faktura, bilag, m.v. skal opbevares i mindst 5 år og skal til enhver tid stilles til rådighed for SKAT. Desuden skal det være i overensstemmelse med bogføringsloven. Den erhvervsdrivende er ansvarlig for regnskabet, medmindre det er påtegnet af en revisor. Bogføringsvejledning uddyber og beskriver de forskellige punkter i bogføringsloven. Du kan læse mere om lovens regler her.

Vejledningen er en hjælp til erhvervsdrivende som er underlagt årsregnskabsloven. Det kræver tid at sætte sig ind i love og vejledninger. Hos RH Revision er vi specialiseret i den, og du kan spare tid ved at lade RH Revision stå for dit bogholderiarbejde. På den måde kan du være sikker på, at loven er overholdt, og at der ikke er fejl i din bogføring. Det er derfor en måde, du kan spare tid, penge og andre ressourcer og bruge dem på andre dele af din virksomhed. 

Bogføring til markedets bedste pris

Hos RH Revision tilbyder vi vores ydelser til en pris, hvor alle virksomheder kan være med. Vi er eksperter i at bruge regnskabssystemet e-conomic. Vi har gennem mange år udført bogføring i e-conomic, som holder styr på alle fakturaer, kvitteringer og andre bilag. Vi kan også hjælpe dig i gang med selv at stå for den daglige bogføring. Læs mere om brugen af e-economic – virksomhedernes fortrukne bogføringsplatform. Vi vil selvfølgelig fortsat bistå dig med udarbejdelse og revidering af årsregnskabet. Du kan læse mere om regnskabsprogrammer, og hvordan de kan hjælpe dig med at holde styr på din virksomheds økonomi her.

Vi hjælper med bogføring og regnskab

Vi sørger for, at du modtager rapportering, så du løbende kan følge med i din virksomheds overskud, hvem der skylder dig penge, og hvor meget du skylder dine leverandører. Vi kan både bistå med bogføring af elektroniske bilag eller i bilag i papirform. Som et statsautoriseret revisionspartnerselskab følger vi hele tiden med i udviklingen inden for bogholderi, således at vi kan være effektive og konkurrencedygtige.

Hos RH Revision står vi klar til at hjælpe din virksomhed. Hør os indtil om vi kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan hjælper vi dig med bogføring?

Vi sørger for, at du modtager rapportering, så du løbende kan følge med i din virksomheds overskud, hvem der skylder dig penge, og hvor meget du skylder dine leverandører. Vi kan både bistå med bogføring af elektroniske bilag eller i bilag i papirform.

Hvad er prisen for hjælp til bogføring?

Hos RH Revision udarbejder vi skræddersyet løsninger til dine behov. Du får en fast månedlig pris, og vi er altid til rådighed og er din personlige økonomiske rådgiver. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Hvad er RH Revision specialiseret i?

Vi er et statsautoriseret revisionspartnersselskab, der er specialiseret i at yde revision, regnskabsassistance og udvidet gennemgang af årsregnskaber til både private og erhvervskunder – endda til fordelagtige priser. Vi arbejder efter retningslinjerne er bogføringsloven og revisorloven.

Hvad siger vores kunder?

Styles by Bibi Nourestani
Styles by Bibi Nourestani
Læs mere
Hurtig, seriøs og imødekommende rådgivning og kundeservice helt i top. Forstående, og lyttende. Effektiv og hurtig. Revisor oplevelsen er virkelig god.Er virkelig tilfreds.Jeg kan varmt anbefale RH Revision og de er meget professionel og grundig i deres arbejde!
Kunde
Kunde
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Kunde
Kunde
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tidligere
Næste