Rådgivning med RH Revision

Kompetent og professionel sparring for virksomheder med RH Revision. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning i øjenhøjde, som er tilpasset din virksomhed. Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information om vores rådgivningsydelser, er du velkommen til at kontakte os.

“Vi tager hånd om vores kunders bogføring og regnskab ned til mindste detalje.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Rådgivning og vejledning

Revision og bogføring i Valby, revision i københavn

Læs med her og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig kompetent finansiel virksomhedsrådgivning

Ud over de mere kontrollerende opgaver, som udarbejdelse af regnskaber og revision af regnskaber, er økonomisk rådgivning en væsentlig del af en revisors arbejde. Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere dine regnskaber, skattefradrag og bogføringer, eller overvejer du at blive selvstændig, kan vi rådgive om din økonomi og den bedste virksomhedsform.

Virksomhedsrådgivning med rh revision

RH Revision er din personlige og professionelle revisionspartner. Vi lægger stor vægt på at tilbyde kvalificeret rådgivning til din virksomhed, så de rigtige beslutninger kan træffes. 

Der kan være mange årsager til, at du har brug for økonomisk virksomhedsrådgivning.  Vi rådgiver også gerne om din virksomheds økonomi, hvis du ønsker at opstarte egen virksomhed, holdningsselskab eller vil omdanne din enkeltmandsvirksomhed til et selskab. Som et statsautoriseret revisionspartnerselskab, har vi kompetencer til at give dig den mulige rådgivning og vejledning.

Vores løbende uddannelse og efteruddannelse samt den store erfaring vores virksomhed råder over at vi er godt rustet til at varetage rådgivning på mange væsentlige daglige arbejdsområder.

RH Revision rådgiver adskillige typer virksomheder i relation til deres individuelle behov. Vi kan også hjælpe dig med dine økonomiske spørgsmål og tilpasse vores rådgivning til din virksomhed. Gode råd er ikke altid dyre, når det handler om din virksomheds økonomi. RH Revision tilbyder en kvalificeret virksomhedsrådgivning i øjenhøjde, som er tilpasset dig og din virksomhed.

• Generel skatterådgivning
• Økonomistyring
Finansiering
• Selskabsdannelse og virksomhedsomdannelse
• Personaleforhold
• Spaltning og fusioner m.m.
​Opstart og overtagelse af virksomhed

Hos RH Revision udarbejder vi skræddersyet løsninger til dine behov. Du får en fast månedlig pris, og vi er altid til rådighed og er din personlige økonomiske rådgiver. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

 

 

Vi er et statsautoriseret revisionspartnersselskab, der er specialiseret i at yde revision, regnskabsassistance og udvidet gennemgang af årsregnskaber til både private og erhvervskunder – endda til fordelagtige priser. Vi arbejder efter retningslinjerne er bogføringsloven og revisorloven.

Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information om vores rådgivningsydelser, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for en uforpligtende snak

ADRESSE:

Roskildevej 201, 2500 Valby

Telefon:

Email:

info@rh-revision.dk