Rådgivning

Kompetent og professionel sparring for virksomheder med Danica Revision. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning i øjenhøjde, som er tilpasset din virksomhed. Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information om vores rådgivningsydelser, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Rådgivning og vejledning

Læs med her og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig kompetent finansiel virksomhedsrådgivning.

Ud over de mere kontrollerende opgaver, som udarbejdelse af regnskaber og revision af regnskaber, er økonomisk rådgivning en væsentlig del af en revisors arbejde. Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere dine regnskaber, skattefradrag og bogføringer, eller overvejer du at blive selvstændig, kan vi rådgive om din økonomi og den bedste virksomhedsform.

Vil du frigøre dig fra årsregnskabets byrde? Lad os være din guide mod finansiel succes - bliv kunde hos os i dag.

Virksomhedsrådgivning med Danica Revision

Danica Revision er din personlige og professionelle revisionspartner. Vi lægger stor vægt på at tilbyde kvalificeret rådgivning til din virksomhed, så de rigtige beslutninger kan træffes.

Der kan være mange årsager til, at du har brug for økonomisk virksomhedsrådgivning. Vi rådgiver også gerne om din virksomheds økonomi, hvis du ønsker at opstarte egen virksomhed, holdningsselskab eller vil omdanne din enkeltmandsvirksomhed til et selskab. Som et statsautoriseret revisionspartnerselskab, har vi kompetencer til at give dig den mulige rådgivning og vejledning.

Vores løbende uddannelse og efteruddannelse samt den store erfaring vores virksomhed råder over at vi er godt rustet til at varetage rådgivning på mange væsentlige daglige arbejdsområder.

Danica Revision rådgiver adskillige typer virksomheder i relation til deres individuelle behov. Vi kan også hjælpe dig med dine økonomiske spørgsmål og tilpasse vores rådgivning til din virksomhed. Gode råd er ikke altid dyre, når det handler om din virksomheds økonomi. Danica Revision tilbyder en kvalificeret virksomhedsrådgivning i øjenhøjde, som er tilpasset dig og din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan hjælper vi dig med rådgivning?
• Generel skatterådgivning
• Økonomistyring
• Finansiering
• Selskabsdannelse og virksomhedsomdannelse
• Personaleforhold
• Spaltning og fusioner m.m.
• ​Opstart og overtagelse af virksomhed
Hvad er prisen for hjælp til rådgivning?

Hos RH Revision udarbejder vi skræddersyet løsninger til dine behov. Du får en fast månedlig pris, og vi er altid til rådighed og er din personlige økonomiske rådgiver. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Hvad er RH Revision specialiseret i?

Vi er et statsautoriseret revisionspartnersselskab, der er specialiseret i at yde revision,, regnskabsassistance og udvidet gennemgang af årsregnskaber til både private og erhvervskunder – endda til fordelagtige priser. Vi arbejder efter retningslinjerne er bogføringsloven og revisorloven.

Hvad siger vores kunder?

Styles by Bibi Nourestani
Styles by Bibi Nourestani
Læs mere
Hurtig, seriøs og imødekommende rådgivning og kundeservice helt i top. Forstående, og lyttende. Effektiv og hurtig. Revisor oplevelsen er virkelig god.Er virkelig tilfreds.Jeg kan varmt anbefale RH Revision og de er meget professionel og grundig i deres arbejde!
Kunde
Kunde
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Kunde
Kunde
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tidligere
Næste