Revision der skaber værdi

Vi sørger for, at du modtager rapportering, så du løbende kan følge med i din virksomheds overskud, hvem der skylder dig penge, og hvor meget du skylder dine leverandører. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunderaltid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Revision skaber værdi

Revision og bogføring i Valby, revision i københavn

Læs med her, og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med revision

Den rette revision er et værktøj til at sikre en retmæssig gennemgang af regnskaber og overholdelse af lovgivning. Revision er revisorens mest omfattende erklæring. Det er også den erklæring, der giver højest sikkerhed for, at oplysningerne i et regnskab er retvisende. Revisorer har som udgangspunkt den samme tilgang til revision. Dog oplever de fleste virksomhedsejere, at hjælpen fra en revisor kan være fordelagtig og andre det modsatte. For de fleste virksomheder er det en hensigtsmæssig tilgang, idet det vil skabe overblik over og optimering af virksomhedens økonomi.

Den rette revision kan optimere din virksomheds økonomi

Med hjælp fra en revisor kan virksomheden opnå en større indsigt i, hvordan den skal optimere driften, give den merværdi og hjælpe den til planlægningen af den fremadrettede strategi. Med andre ord vil revisoren sikre det store overblik over økonomien, hvilket er en afgørende forudsætning for det videre strategiske arbejde i virksomheden. Derudover vil den rette revision også oftest bevirke til omkostningsbesparelse. 

Hos RH Revision kan vi hjælpe din virksomhed med en revideret revision, hvor der er vedlagt en revisorerklæring. Med det kan du sikre, at din virksomheds regnskaber er retvisende og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Herudover skaber det en større tillid til de informationer, der fremgår af dine regnskaber, når en uafhængig revisor har kontrolleret de tal og informationer, der er oplyst i regnskabet. Vores revisionsydelser kan lede din virksomhed til proaktive forandringer og effektiviserer hverdagen og kan for de fleste virksomheder mærkes på bundlinjen.

Hos RH Revision er du i trygge hænder vi er nemlig et statsautoristeret revisionshus, som er eksperter inden for revisonsopgaver, skat og rådgivning. Vi skræddersyer løsninger til dine behov og tilbyder en fast månedlig pris.

Vi udarbejder skræddersyede løsninger til dine behov. Du får en fast månedlig pris, og vi er altid til rådighed og er din personlige økonomiske rådgiver. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Vi er et statsautoriseret revisionspartnersselskab, der er specialiseret i at yde revision, regnskabsassistance og udvidet gennemgang af årsregnskaber til både private og erhvervskunder – endda til fordelagtige priser. Vi arbejder efter retningslinjerne er bogføringsloven og revisorloven.

Ønsker du råd og vejledning i forhold til regnskab og bogføring, så er du velkommen til at kontakte RH Revision og vi vil rådgive og vejlede dig bedst muligt.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Adresse:

Roskildevej 201, 2500 Valby

Telefon:

Email:

Info@rh-revision.dk