RH Revision » Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Med vejledning fra en statsautoriseret revisor, er din virksomhed sikret den rette vejledning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

RH Revision » Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Med vejledning fra en statsautoriseret revisor, er din virksomhed sikret den rette vejledning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

RH Revision består i dag af 16 kompetente medarbejdere, der alle er med til at skabe en inspirerende, levende og ungdommelig virksomhed. Alle ansatte er specialister i deres individuelle faglige område, hvor et samarbejde på tværs udnytter kapaciteten og giver det bedste resultat til kunderne. Vi har en serviceafdeling, som varetager administrative opgaver for mange af vore kunder, herunder bogføring, momsregnskab, lønadministration samt øvrige administrative opgaver.

Skal vi hjælpe dig med regnskab, bogføring eller andet? Som et statautoristeret revisionspartnersselskab, er RH Revision specialister i varetagelsen af revisionsfaglige opgaver, hvorfor virksomheden er agtet blandt nuværende samarbejdspartnere. Udover at varetage vores klienters økonomiske anliggender, søger vi også at opnå et langvarigt relationelt forhold til vores samarbejdspartnere og altid være deres personlige økonomiske rådgiver.

Hvem er vi?

STATSAUTORISERET REVISOR

RH Revision er et statsautoriseret revisionspartnerselskab. Det betyder, at vi i firmaet har statsautoriserede revisorer, som har bestået den afsluttende revisoreksamen på Børsen i København. Vi er transparente i vores arbejde og giver dig indsigt i din virksomheds økonomi. Med vejledning fra en statsautoriseret revisor, er din virksomhed sikret den rette vejledning. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

PROFESSIONAL RÅDGIVNING

 Vi har en forpligtelse til, at dokumentere, at vi hvert 3. år har opfyldt kravene om nye 120 timers efteruddannelse fordelt på følgende emner: Regnskab, SKAT og moms, revision og erklæringsområdet. Du kan derfor forvente, at du i os finder specialister der er efteruddannet og ajourførte med den seneste indenfor revisionsfaglige emner.

vORES VÆRDIER

Kontakt os for en uforpligtende snak

Adresse:

Roskildevej 201, 2500 Valby

Telefon:

Email: