Regnskab

Lad os om din virksomheds regnskab. Et regnskab er ikke bare et årsregnskab. Det er vigtigt, at du gennem hele året fastholder et maksimalt overblik over din virksomheds økonomi. 

Kontakt os i dag

Få hjælp til dit virksomhedsregnskab

Læs med her og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med regnskab
Det er ikke alle virksomheder der reguleres af selskabslovene og årsregnskabsloven. Vi kan hjælpe dig med at udarbejde din virksomheds finansielle regnskaber, uanset hvilke regler der er gældende. 

Vores kunders årsrapporter lever op til gældende standarder og lovgivningen, i medfør af årsregnskabsloven foreskrifter. Herudover er de udarbejdet i en overskuelig og forståelig form. Årsrapporten skal være lettilgængelig og til at forstå af både dig og andre.

Skal vi hjælpe dig med dit årsregnskab?

Danica Revisions kernekompetencer er regnskabsudarbejdelse, bogføring samt revisorrådgivning. Uanset hvordan din virksomhed er organiseret, har du pligt til at udarbejde et årsregnskab. Det er langt fra alle, der har lyst eller kompetencer til at beskæftige sig med det, og det er her, at RH Revision kommer ind i billedet. Vi har stor erfaring inden for stort set alle brancher og virksomhedsformer, uanset om der er tale om et selskab, en enkeltmandsvirksomhed, en fond, eller en forening.

Som kunde hos os sikrer vi, at alle frister og krav bliver overholdt, og vi hjælper også gerne med at minde dig om, hvornår du som virksomhedsejer, har pligter overfor det offentlige. Uanset om du ønsker, at dit regnskab skal revideres, hvilket sikrer dig en stor grad af sikkerhed eller blot ønsker assistance med regnskabsopstillingen, leverer vi hos Danica Revision altid et professionelt stykke arbejde, der opfylder alle gældende internationale standarder. Det er vi forpligtet til som et statsautoriseret revisionspartnerselskab. 

Ud over regnskabet med opgørelse af overskud eller underskud har selskaberne pligt til at aflevere en årsrapport. Både årsrapport og -regnskab bør udarbejdes af en revisor, da der let kan ske fejl for ikke sagkyndige. Alt efter dine behov kan vi assistere med ethvert regnskab, der giver dig det overblik, du har brug for. 

Kontakt os i dag, hvis du har behov hjælp med udarbejdelse af din virksomheds årsrapport.

Vil du frigøre dig fra årsregnskabets byrde? Lad os være din guide mod finansiel succes - bliv kunde hos os i dag.

Hvad er opstilling af årsregnskab, og hvorfor skal man bruge hjælp?

Hos RH Revision hjælper vi dig med opstilling af årsregnskab uden revidering. Om dit regnskab skal være med eller uden revidering, har at gøre med, hvilken regnskabsklasse din virksomhed befinder sig i. 

Det kan være komplekst at opstille et regnskab og samtidig tage forbehold for, hvilke krav der er til udarbejdelsen, regnskabsklasser og meget mere. Hos Danica Revision kan vi dog hjælpe med en korrekt opstillet årsregnskab uanset den regnskabsklasse din virksomhed hører under. Med det er du sikker på, at alt er i orden.

Hvad er kravene til et årsregnskab?

Alle virksomheder skal for det forudgående år have opstillet et årsregnskab. Nogle skal have den revideret mens andre er undtaget. En opstillet årsregnskab viser udefrakommende og myndighederne, hvordan din virksomheds regnskab er for det indeværende år. 

Vi kan anbefale alle virksomheder at få hjælp til opstilling af årsregnskab, da man med det er sikker på, at det bliver udført korrekt – også selvom der ikke skal være en revisor erklæring på. En revisorerklæring er det samme en som en revidering af et regnskab, og det er alene gældende for visse regnskabsklasser. Hører din virksomhed ikke under de regnskabsklasser, vil prisen for det opstillet regnskab, som udgangspunkt, også være billigere. Læs mere om Erhversstyrelsen krav til regnskabsklasser her

Danica Revision er godkendt revisionsfirma. Vi sætter den tætte relation med kunden højt, da vi ønsker langvarige partnerskaber med vores kunder. Vores varemærke er kvalitet, tryghed og gennemsigtighed, og vi går ikke på kompromis med vores samarbejde. Samtidig har vi markedets mest konkurrencedygtige priser, da alle har behov for kompetent rådgivning og vejledning fra en revisor.

Hvis du gerne vil høre mere om opstilling af regnskab, kan du udfylde vores kontaktformular, og du vil blive kontaktet indenfor 24 timer. Du kan også kontakte os telefonisk og høre, om vi kan hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan hjælper vi dig med regnskab?
Hos RH Revision kan vi hjælpe dig med at udarbejde din virksomheds finansielle regnskaber.
Når man har registreret sin virksomhed, så har man pligt til at føre regnskab over virksomhedens aktiviteter. Alle virksomheder skal føre regnskab, da man som selvstændig skal vide om man tjener eller taber penge ved at drive virksomheden.
Hvad med årsrapport?

En gang om året skal man udarbejde et årsregnskab, hvor man skal vise SKAT, hvordan virksomheden har klaret sig de sidste 12 måneder. Dette viser man med et årsregnskab, hvor man kan se virksomhedens indtægter og udgifter. Det er lang fra alle, som har kompetencer til at kunne beskæftige sig med det, og det er her, at RH Revision kommer ind i billedet. RH Revision har stor erfaring indenfor stort set alle brancher og virksomhedsformer, uanset om der er tale om et selskab, en enkeltmandsvirksomhed, en fond, eller en forening.

Hvorfor vælge os?

Som kunde hos RH Revision sikrer vi, at alle frister og krav bliver overholdt, og vi hjælper også gerne med at minde dig om, hvornår du som virksomhedsejer, har pligter overfor det offentlige.

Hvad siger vores kunder?

Styles by Bibi Nourestani
Styles by Bibi Nourestani
Læs mere
Hurtig, seriøs og imødekommende rådgivning og kundeservice helt i top. Forstående, og lyttende. Effektiv og hurtig. Revisor oplevelsen er virkelig god.Er virkelig tilfreds.Jeg kan varmt anbefale RH Revision og de er meget professionel og grundig i deres arbejde!
Kunde
Kunde
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Kunde
Kunde
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tidligere
Næste