Professionel Bogføring

Har du brug for hjælp til bogføring? Hos RH Revision i Valby er vi klar med professionel bogføring for dig og din virksomhed. Hos os har du mulighed for at få tilknyttet din egen bogholder eller revisor. Vi hjælper dig med din virksomheds regnskab og alt fra bilag, fakturaer og pengestrømme. Du modtager løbende rapportering, så du har mulighed for at følge med i din virksomheds regnskab.

Professionel bogføring
og revision

RH Revision er et statsautoriseret revisionsfirma og vi har mange års erfaring i revisionsbranchen. Derfor er RH Revision et godt valgt, når du har brug for hjælp til bogføring, regnskab og revision. Bogføring er et begreb, der dækker over flere ting. Når du skal have lavet regnskab, også kaldes at bogføre, så skal regnskabet opdeles i flere dele eller kategorier og dermed bogfører man. Bogføring handler både om bilag, fakturaer og pengestrømme, der er i virksomheden. Ved bogføring systematiserer man virksomhedens indtægter og udgifter, så du får et overblik. 

Der er krav til bogføring og kravene findes i bogføringsloven. Denne lov er en rammelov og er man erhvervsdrivende skal man derfor være opmærksom på dets foreskrifter. Det kan være svært at få sat sig ind i hele loven og det kan være komplekst. Men det skal du ikke bekymre dig om, for hos RH Revision har vi helt styr på det.

Revision i Valby. Arbejde med bogføring og revision

Bogføring i Valby

Når du står og har brug for hjælp til bogføring, regnskab og revision, så er vi lette at finde. RH Revision holder til i Valby med beliggenhed ud til Damhussøen på hjørnet af Roskildevej og Valby Langgade. Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at få styr på regnskaberne. For mange kan det være kompliceret og det kan tage lang tid at få sat sig ind i, hvordan det gøres. Vi sparer dig tiden og hjælper dig med at få skabt et overblik og sætter tingene i system.   

Derfor skal du vælge rH Revision

Der er mange gode grunde til, at vi synes, at du skal vælge RH Revision som din revisor. Nedenfor har vi listet hvorfor vi synes, at du skal vælge os:

  • Vi er et statsautoriseret revisionsfirma
  • Vi har mange års erfaring i revisionsbranchen
  • Vi har styr på lovgivningen
  • Vi er let tilgængelige for alle i København og hjælper kunder i hele Danmark
  • Vi tilbyder dig at få tilknyttet din egen bogholder
  • Du modtager løbende rapportering, så du har overblik over overskud i virksomheden, hvem der skylder dig penge og meget mere.
  
 Tøv ikke med at give os et kald på telefon 91 91 49 49, så hjælper vi dig godt i mål med din virksomheds regnskab.