OPSTART AF VIRKSOMHED

Der er mange overvejelser, du skal gøre dig, hvis du har besluttet dig for at blive selvstændig og starte din egen virksomhed. RH Revision udfører personligt og professionelt revisionsarbejde, der er skræddersyet til dig. Læs mere om vores løsninger til opstart af virksomhed. 

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunder altid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Hvordan opstarter man en virksomhed?

Revision i Valby, partner


Læs mere om, hvad RH Revision kan tilbyde dig af rådgivning og hjælp til opstart af virksomhed.

At blive selvstændig og opstarte sin egen virksomhed er et enormt skridt at tage, og der skal gøres mange overvejelser, inden den endelige beslutning træffes. Man kan vælge at stifte en enkeltmandsvirksomhed eller et selskab. En enkeltmandsvirksomhed kræver ingen kapitalindskydelse, men til gengæld skal man hæfte personligt ved virksomhedens gæld, og det kan stiftes uden en revisor eller advokat. Ved oprettelsen af et selskab kræver det minimum 40.000 kr., og du skal benytte dig af en revisor eller advokat for at foretage stiftelsen.

Rådgivning til opstart af virksomhed

Som selvstændig er der mange ting, man skal tage stilling til, og det kan hurtigt blive uoverskueligt. Nogle af tvivlsspørgsmålene kan f.eks. være valg af virksomhedstype, bogføring, finansiering, skat mv. For at få overblikket kan man med fordel rette henvendelse til en revisor, da man dermed får styr på de mange faktorer, som indgår i startfasen af etableringen af en virksomhed. Revisorer kan hjælpe med forarbejdet, selve etableringen af virksomheden såvel som regnskaber og bogføring efter virksomhedsopstart. 

Hos RH Revision har vi erfaring med opstart af virksomheder, og vi sørger for, at der kommer styr på de centrale faktorer, så virksomheden får en god start. Nogle af de mest hyppigt stillede spørgsmål er:

  • Valg af passende virksomhedsform 
  • Sparring ift. forretningsplan 
  • Finansiering af opstart og drift af den første periode 
  • Bogføring, løn og regnskab
  • Skat og skatterådgivning 
Der kan selvsagt være andre forhold, der er relevante for lige præcis din virksomhed og situation. Overvejer du at tage skridtet til at blive selvstændig, eller er beslutningen allerede truffet, så kontakt os gerne. Vi bestræber os på at besvare alle dine spørgsmål og at give dig et uforpligtende tilbud, der passer til din situation.