REVISORRÅDGIVNING

RH Revision er din sparringspartner til bogføring, regnskab, virksomhedsopstart og -omdannelse og meget mere. Vi tilbyder kompetent og relevant revisorrådgivning med henblik på dine behov. Vil du vide mere om vores rådgivningstilbud, så kontakt os gerne. 

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunder altid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

RÅDGIVNING EFTER DINE BEHOV

Revisorrådgivning RH Revision

Bliv klogere på, hvilke fordele der er ved revisorrådgivning hos RH Revision angående adskillige områder inden for revision og bogføring.

Som statsautoriseret revisionsfirma tilbyder vi en række ydelser inden for regnskab, bogføring og anden revision. Disse ydelser er yderst relevante for mange virksomheder. For nogle er der dog i højere grad et behov for at kunne rådføre sig hos nogle eksperter. Derfor tilbyder vi også revisorrådgivning for dig og din virksomhed, så I på den måde står godt rustet til at træffe vigtige beslutninger.

Hos RH Revision har vi erfaring og ekspertise med revisionsrelateret arbejde. Og vores styrke er ikke mindst at kunne dele ud af vores viden på en måde, der er relevant for lige netop din virksomhed. Derfor er vi sparringspartner, næste gang du har behov for revisorrådgivning.

REVISORRådgivning hos rh revision

Vi tilbyder dig revisorrådgivning, som er relevant og nærværende for din konkrete virksomhed, så du kan bruge det i praksis. Årsagerne til at du søger rådgivning kan være mange, og vi kan hjælpe med det meste. Vi tilegner os løbende viden om skattereglerne, så vi altid kan tilbyde kompetent og tidssvarende skatterådgivning til vores kunder. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du selv kan føre regnskab og bogføre, kan vi ligeledes være en afgørende sparringspartner. 

Vores løbende tilegnelse af viden, uddannelse og efteruddannelse sammenholdt med vores erfaring gør, at vi leverer sikker finansiel rådgivning til dig og din virksomhed. RH Revision leverer revisorrådgivning til adskillige typer virksomheder, og vi tager altid udgangspunkt i din specifikke virksomheds situation og behov. Rådgivning er sjældent meget værd, hvis det ikke er overførbart til virksomheden. Derfor skræddersyer vi vores rådgivningsløsninger til din virksomhed, så du er sikker på en løsning, du kan bruge til noget.  

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du har yderligere spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde dig.