selskabsskat

Selskabsskat kan være et særdeles komplekst område at sætte sig ind i som virksomhedsejer. RH Revision giver dig overblikket og sørger for, at du kan bruge ressourcer på andre områder i din virksomhed. Læs mere nedenfor, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunder altid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

hVAD ER SELSKABSSKAT?

Revision i Valby, Haci


Læs mere her, og få overblik over, hvad selsskabsskat er for en størrelse, og hvordan din lokale statsautoriserede revisor kan hjælpe dig.

Selskabsskat er en type skat, som aktie- og anpartsselskaber, foreninger og fonde mv. er omfattet af, såfremt de er registreret i Danmark og dermed er skattepligtige i landet. Det gælder ligeledes, hvis et udenlandsk selskab har fast drift i Danmark. Selskabsskat beregnes og betales ud fra selskabets skattemæssige overskud. PVM (personligt ejede virksomheder) er normalvis ikke omfattet af selskabsskatten.

Da et selskabs skattepligtige indkomst kan variere fra år til år, kan det betyde, at virksomheder visse år ikke er underlagt et krav om at betale selskabsskat. Reglerne for selskabsskat er særdeles komplekse, men ikke desto mindre er det som virksomhed vigtigt at have kendskab til og planlægge efter disse regler.

FÅ OVERBLIK OVER SELSKABSSKATTELOVEN

Er du i tvivl om, hvorledes din virksomhed er omfattet af selskabsskatten, eller vil du blot have indblik i og overblik over reglerne? RH Revision er et statsautoriseret revisionsfirma med ekspertise inden for skatteregler, rådgivning, bogføring og regnskaber. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du har spørgsmål angående selskabsskat, selskabsskateloven, virksomhedsloven eller andre finansielle spørgsmål vedrørende din virksomhed. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe. 

 

Revision i København

RH Revision er et statsautoriseret revisionsfirma central placering nær København, og vi hjælper virksomheder i hele København og omegn. Som revisionshus har vi dygtige og fagligt kompetente medarbejdere, som kan give dig nødvendige viden og hjælp med bogføring eller regnskab, som din virksomhed har behov for. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din næste revisionsløsning. Det kan du gøre ved at ringe på telefon 91 91 49 49, og så finder vi en hensigtmæssig løsning for dig og din virksomhed.