lønadministration

Når man driver virksomhed, skal man naturligvis udbetale løn til sine ansatte. Lønadministration og -regnskab kan dog være uoverskueligt, og i så fald kan det overlades til et professionelt revisionsfirma. 

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunder altid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Vi hjælper med lønadministration

Revision i Valby, partner


Læs mere om lønadministration, og hvordan RH-Revision kan hjælpe med at skabe overblik over din lønregnskab og øvrige økonomi.

Hos RH Revision har vi erfaring med mange discipliner indenfor bogføring, regnskab og rådgivning. Lønadministration og -regnskab er ingen undtagelse. Vi kan håndtere alle dine lønrelaterede opgaver og sørger for, at der er styr på regnskabet. Vi hjælper gerne med udbetalinger såvel som indberetninger af SKAT, pension og lignende til offentlige instanser. Dermed sikrer du dig, at alt er udført korrekt, så du kan lægge dit fokus på andre værdiskabende områder i din virksomhed.

lønadministration hos rh revision

Det er vigtigt, at du har overblik over din virksomheds økonomi, og lønudbetaling til adskillige medarbejdere kan til tider være en uoverskuelig proces. Der er således mange ting, du skal tage forbehold for. Lønadministration er en løsning for virksomhedsledere, som ønsker at overlade det administrative lønarbejde til en professionel. Årsagen kan f.eks. være, at arbejdet er for ressourcekrævende. Lønadministration er et ansvar, du trygt kan overlade til os, da vi har mange års erfaring og ekspertise på området. Du sikrer dig dermed, at dine medarbejdere er glade og tilfredse og får udbetalt deres løn korrekt og rettidigt, som de fortjener. 

Der er mange regler, som kan være tidskrævende at sætte sig ind i. Når du outsourcer  lønadministrationen til RH Revision, så sikrer du dig, at du hverken skal bekymre dig om skatteregler, udbetaling, pension, AM-bidrag og andre faktorer, der indgår i lønadministrationen. Vi er altid opdateret på relevant lovgivning i forhold til lønudbetalinger, og vi udfører et grundigt stykke arbejde. Det eneste, du skal gøre, er at meddele os grundlæggende oplysninger om dine medarbejdere og deres løn. 

Vi tilbyder ligeledes rådgivning, hvis du mangler sparring angående udarbejdelse af lønregnskaber og anden lønadministration. Kontakt os for en uforpligtende snak om din situation og muligheder.