Virksomhedsregnskab

Står du og skal til at have lavet din virksomheds regnskab? Hos RH Revision i Valby hjælper vi dig. Vi har et professionelt team af revisorer med stærke kompetencer. Vi hjælper dig med at holde et overblik over din virksomheds økonomi.

Vi hjælper dig med din Virksomheds regnskab

Når du står og skal til at have lavet din virksomheds regnskab, så er vi klar til at hjælpe. Hos RH Revision har vi mange års erfaring med at lave regnskaber for virksomheder. Et regnskab hjælper dig med at holde overblik over din virksomheds indtægter og udgifter, altså hvad der går ind på din konto og hvad der går ud af din konto. Et årsregnskab vil normalt strække sig fra januar til december, men der kan være undtagelser. Det kan f.eks. af gode grunde være at regnskabet strækker sig over en måned. Det er vigtigt at se på din virksomheds økonomi, for at finde ud af, hvordan det går i firmaet. Det er vigtigt, fordi du på den måde kan finde ud af om det kan betale sig at drive din virksomhed. Derfor er det vigtigt at have styr på regnskaberne. 

Selvom det hele godt kan lyde lidt tungt, så bare tag det roligt. RH Revision hjælper dig med at få overblikket igen. Vi sørger for at alle love og standarder bliver overholdt i forhold til årsregnskabsloven. Når vi udarbejder regnskaber, går vi op i, at det er overskueligt og let forståeligt for dig. Så slip bekymringerne om din virksomheds økonomi og lad os hjælpe dig.

 Giv os et kald på 91 91 49 49 eller skriv til os på info@rh-revision.dk 

 

medarbejdere, virksomheds regnskab
virksomheds regnskab, årsregnskaber, revision i valby

Virksomheder har pligt til at holde regnskab

Så snart din virksomhed er registreret, har du pligt til at holde regnskab. Der er nogle ting, som du skal være opmærksom på, når regnskabet skal opgives. Nedenfor lister vi, hvad du skal være opmærksom på, når det gælder din virksomheds regnskab og dine pligter.  

  • Du har pligt til at holde regnskab og det gælder både for de helt små virksomheder og for de helt store virksomheder.
  • Samtidig gælder det for alle typer af virksomheder, så det er altså både enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med mange ansatte og om du sælger fysiske varer eller ydelser.
  • Du har pligt til at holde regnskab, for dermed at opgive indtægter og udgifter til staten. Det er vigtigt, for så kan staten beregne, hvor meget du skal betale i virksomhedsskat.
  • Regnskabet skal også indeholde bilag og det skal være opgivet for de seneste 5 år og så skal regnskabet naturligvis være retvisende.
 

Så når det er blevet tid til at se på regnskabet, så kan du naturligvis altid vælge selv at udarbejde din virksomheds regnskab. Men hvis du nu hellere vil bruge tiden på det, som du virkelig brænder for, så lad RH Revision hjælpe vi dig med at få styr regnskabet. Vi sørger for, at der ikke bliver begået fejl og vi står gerne for hele udarbejdelsen af regnskabet, men assistere også gerne. Vi er et statsautoriseret revisionsfirma og vi kender lovgivningen. Dermed kan du trygt efterlade din virksomheds regnskab til os, og så sørger vi for at give dig et overblik. 

Du er altid velkommen til at kigge ind hos os på Roskildevej 201 i Valby. 

Læs mere om RH Revision og årsregnskaber her.