virksomhedsregnskab

RH Revision er din professionelle revisor i Valby. Vi hjælper dig og din virksomhed med virksomhedsregnskab.  Et regnskab er ikke bare et årsregnskab. Det er vigtigt, at du gennem hele året holder fast i overblikket over din virksomheds økonomi. 

“RH Revision er et revisionshus der hjælper virksomheder med deres økonomi i praksis”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

virksomhedsregnskab for begyndere

Revision i Valby, arbejde, virksomheds regnskab, bogføring, virksomhedsregnskab

Læs med her for at blive klogere på, hvordan et regnskab fungerer

Hos RH Revision vil vi gerne gøre dit virksomhedsregnskab simpelt for dig. Mange kan godt bliv skræmt og lidt forvirret, når det drejer sig om regnskaber. Vi giver dig overblikket igen, så din økonomi bliver let forståelig for dig og for dem, der skal læse det. Vi tager derfor gerne et kig på din virksomheds regnskab.

Et regnskab drejer sig overordnet om, hvad der kommer ind på din virksomhedskonto, og hvad der går ud af din virksomhedskonto. Et regnskab er et redskab til beregning af din formue. Et regnskab består typisk af det, du ejer, også kaldet aktiver. Det kan f.eks. være computere, biler eller fast ejendom. Et regnskab består også af det, som du skylder, også kaldet gæld. I regnskabet vil man stille det op som en formel. Denne formel lyder på: formue = aktiver minus gæld.

lovgivning af virksomhedsregnskab

De fleste virksomheder bliver reguleret i forhold til selskabsloven og årsregnskabsloven, men der kan være undtagelser. Hos RH Revision har vi styr på lovgivningen. Vi hjælper dig med udarbejdelsen af din virksomheds finansielle regnskaber. Vi sørger for, at vores kunders regnskaber, årsrapporter m.m. altid lever om til de gældende standarder. Det gælder også, når vi gennemgår din virksomheds regnskab. 

RH Revisions kernekompetence er udarbejdelse af regnskaber, bogføring samt finansiel rådgivning. Vi hjælper alle former for virksomheder, og derfor er vi din ideelle partner, hvis du skal have udarbejdet virksomhedsregnskab. Det gælder både store og små virksomheder inden for alle brancher og foreninger. Fælles for alle virksomheder er, at du har pligt til at udarbejde årsregnskaber. Hvis du som mange andre synes, at det lyder lidt tungt. Så står vi altid til rådighed og assistance, men udarbejder og retter også gerne hele regnskabet, da det er de færreste der har tid, overskud og kompetencer til at udarbejde regnskabet korrekt.

Som kunde hos RH Revision sikrer vi, at alle frister og krav bliver overholdt i forbindelse med dit virksomhedsregnskab. Vi hjælper dig også gerne med at holde styr på din forpligtigelser overfor det offentlige. Samtidig sørger vi for, at alle internationale forhold bliver overholdt, da vi er et statsautoriseret revisionsfirma. Derfor er vi den oplagte løsning, næste gang du skal have gennemgået din virksomheds regnskab. 

Udover årsregnskab med opgørelse af overskud eller underskud har du som virksomhedsejer pligt til at aflevere årsrapporten. Vi anbefaler, at både årsrapport og årsregnskab altid bør udarbejdes af en revisor, da der let kan ske fejl for ikke sagkyndige.

Skal vi se på din virksomheds regnskab?

Hos RH Revision har vi flere års erfaring med gennemgang af regnskaber for virksomheder på tværs af brancher. Skal vi være din næste samarbejdspartner? Så kontakt os allerede i dag, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud på din næste revisionsløsning.