Revision i københavn

Hos RH Revision i København er vi et statsautoriseret revisionspartnerselskab. Vi er lettilgængelige for hele København placeret i Valby.  Vi sørger for, at vores kunder modtager rapportering, så det løbende er muligt at følge med i din virksomheds økonomi fra A til Z. Vi skaber det finansielle overblik for dig og din virksomhed.  

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunderaltid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Hvad er Revision?

Revision og bogføring i Valby, revision i københavn

Læs med her og bliv klogere på hvad revision egentlig er for en størrelse

Hos RH Revision i København vil vi gerne hjælpe dig med at forstå revision bedre. Revision, som det ligger i ordet, udføres af en revisor og er dermed det arbejde en revisor udfører. Som revisor kigger man blandt andet på årsregnskaber og årsrapporter for at tjekke op på om lovgivningen bliver overholdt.

Revisorer udfører også bogføring, hvor dele af regnskabet deles op for at få det rette overblik over indtægter og udgifter i en virksomhed. Det er vigtigt at få skabt det rette overblik for dig som virksomhedsejer og for dem, som skal læse regnskabet. Det hjælper vi naturligvis med.

Den rette revision er et værktøj, der skal sikre en retmæssig gennemgang af regnskaber samt sikre overholdelse af lovgivningen. Med en revisor fra RH Revision i København er du sikret, at oplysningerne i dit regnskab er retvisende og overholder gældende lovning på området.

Revision KøbeNhavn - Revision er værdiskabende

Revision kan være værdiskabende, når det udføres korrekt. Det sørger vi for hos RH Revision. Vi hjælper virksomheder i hele København med revision, regnskaber og bogføring. Med den helt rigtige revision kan din virksomhed opnå en større indsigt i, hvordan driften kan optimeres eller planlægges. Derudover vil den rette revision også give dig et overblik over, hvor du måske har mulighed for at spare. 

Hos RH Revision kan vi også hjælpe dig og din virksomhed med en revideret revision. Det vil sige en revision med en vedlagt revisionserklæring. Dette skyldes, at vi hos RH Revision er et statsautoriseret revisionspartnerselskab. Dermed kan du sikre, at din virksomheds revision er retvisende og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Revision i Valby i København

RH Revision ligger centralt placeret i København. Med en beliggenhed ved Damhussøen på hjørnet af Roskildevej og Valby Langgade er vi nemme at finde. Dermed er vi også nemme at komme til. Vores adresse er Roskildevej 201, 2500 Valby.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at give os et kald på telefon 91 91 49 49, så finder vi en løsning.