rEVISOR frederiksberg

RH Revision er din lokale revisor på Frederiksberg. Vi er et statsautoriseret revisionsfirma, som tilbyder revisionsløsninger til hele København og omegn. Vores kompetente revisorer, regnskabsspecialister og bogholdere er kompetente og har erfaring med en bred vifte af revisionsopgaver.

Med udgangspunkt i revisionsfaglighed forpligter vi os på at rådgive og vejlede dig og din virksomhed bedst muligt.

Kontakt os allerede i dag og bliv kunde hos os.

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunder altid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

resultatorienteret revisor frederiksberg

Revision og bogføring i Valby, revision i københavn


Få mere at vide om, hvad en revisor kan tilbyde din virksomhed angående regnskab, bogføring og indsigt i din virksomheds økonomi. Læs med her.

RH Revision er et statsautoriseret revisionsfirma. Det betyder, at vi har gennemført en specialiseret uddannelse, som tillader os at bedrive revision på børsnoterede selskabers regnskaber. For vores kunder skaber det en sikkerhed i, at de har valgt et revisionsfirma, hvor kompetence, ekspertise og professionalisme er i højsædet.

Hos RH Revision sørger vi for, at dine regnskaber og bogføring udføres nøje, grundigt og i overensstemmelse med gældende lovgivning og bestemmelser.

Professionel revisor nær frederiksberg

Vores statsautoriserede revisorer får løbende indsigt i den nyeste lovgivning indenfor revisionsbranchen. Vi befinder os i Valby, så en revisor kan også hjælpe dig, hvis du befinder dig på Frederiksberg eller andre området nær København. Vi sørger for at udarbejde dine regnskaber, uanset hvilke regler fra årsregnskabsloven og selskabslovene, som gælder for din virksomhed. Yderligere formidler vi relevant viden til dig, så du ikke blot får overblik over din virksomheds økonomi, men også reglerne der gælder for din specifikke virksomhed. Vi sikrer dig et overblik over din virksomheds økonomi, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at optimere driften og fastlægge en strategi. 

RH Revision tilbyder således ydelser, som giver dig et overblik, effektiviserer din virksomheds drift og muliggør besparelser på centrale omkostninger. Dét er noget, der kan mærkes på dine virksomheds resultater. 

VÆLG REVISOR NÆR FREDERIKSBERG

RH Revision er din revisor på Frederiksberg, hvis du har behov for hjælp til revision, regnskab og bogføring. Vi er statsautoriserede eksperter inden for feltet, og det er vores fornemmeste opgave at optimere og overskueliggøre dine virksomheds regnskaber. Mens vi sørger for, at du får styr på og overblik over økonomien i din virksomhed, kan du fokusere på at optimere andre aspekter af din virksomhed.

Vi befinder os på kontoret i Valby, nærmere bestemt på Valby Langgade. 

Kontakt os allerede i dag, og få en revisionsfaglig snak og et uforpligtende tilbud på din næste revisionsløsning. 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Adresse:

Roskildevej 201, 2500 Valby

Telefon:

Email:

Info@rh-revision.dk