Revisor københavn

RH Revision er din lokale revisor i København og omegn. Fra vores kontor i Valby tilbyder vi løsninger, der giver dig det helt store finansielle overblik over din virksomheds økonomi. Dermed får du mulighed og overskud til at fokusere på andre aspekter af din virksomhed, mens vi håndterer det revisionsfaglige. Læs mere nedenfor, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste revisionsløsning. 

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunderaltid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

STATSAUTORISERET REVISOR I KØBENHAVN

Revision og bogføring i Valby, revision i københavn


Læs mere her, og få indblik i, hvad du kan forvente fra din lokale statsautoriserede revisor i København.

Hos RH Revision sørger vores revisorer for, at du får indblik i din virksomheds økonomi. Det er dog ligeledes vores fornemmeste opgave at formidle din virksomheds økonomi, så du forstår situationen og efterfølgende kan effektivisere driften af din virksomhed.

RH Revision er et revisionsfirma i København med flere statsautoriserede revisorer. Det betyder, at vores revisorer er specialiseret i højere grad end almindelige revisorer og registrerede revisorer. Det er med andre ord en beskyttet titel. For vores kunder betyder det, at revisionen på deres regnskaber udføres af én med høj ekspertise og faglighed. Revision er et område, hvor man som virksomhed ikke bør gå på kompromis. En statsautoriseret revisor er derfor et kvalitetsstempel, som sikrer dig, at dine regnskaber og bogføring udføres korrekt.

Revisor københavn - revision der skaber værdi

I visse tilfælde er det decideret nødvendigt med en statsautoriseret revisor, navnligt når der skal udføres regnskaber i børsnoterede selskaber. Revision kan derfor være særdeles vigtigt og effektivt for din virksomhed, såfremt det udføres korrekt. Dét er vores fornemmeste opgave i RH Revision. Vi udfører revision i København, herunder regnskab og bogføring, for virksomheder i hele området.

Med hjælp fra RH Revision får du indblik i din virksomheds økonomi, hvilket er en forudsætning for at kunne optimere driften og fastlægge konkrete strategier. Endnu en værdifuld fordel ved effektiv og omhyggelig revision er, at du får indsigt i, hvor du kan foretage afgørende besparelser i din virksomhed. Fordelene ved at overlade revisionsarbejdet til autoriserede eksperter er ikke til at tage fejl af. 

Revision i København

Vi er et statsautoriseret revisionsfirma, som kan håndtere din virksomheds revision i København og omegn. RH Revision har en central placering nær København. Med en beliggenhed ved Damhussøen på hjørnet af Roskildevej og Valby Langgade er vi nemme at finde og komme til. Adressen er Roskildevej 201, 2500 Valby.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din næste revisionsløsning. Det kan du gøre ved at ringe på telefon 91 91 49 49, og så finder vi en hensigtmæssig løsning for dig og din virksomhed.