Revisor københavn

RH Revision er en din revisor i København og omegn. Fra vores kontor i Valby tilbyder vi løsninger, der giver dig det helt store finansielle overblik over din virksomheds økonomi. Dermed får du mulighed og overskud til at fokusere på andre aspekter af din virksomhed, mens vi håndterer det revisionsfaglige. Læs mere nedenfor, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste revisionsløsning i København. 

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunder altid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Revisor i hovedstadsområdet

Statsautoriseret Revisor i København


Læs mere her, og få indblik i, hvordan din revisor i København og omegn, RH Revision, kan hjælpe dig og din virksomhed.

Hos RH Revision sørger vores revisorer for, at du får indblik i din virksomheds økonomi. Som revisionsfirma er det vores fornemmeste opgave at formidle din virksomheds økonomi og at hjælpe din virksomhed, så du har føling med økonomien, og at virksomheden er solid og godt rustet. Vi er revisorer i København, som hjælper dig bedst muligt.

RH Revision er et statsautoriseret revisionsfirma. Vi er derfor den oplagte samarbejdspartner, når du har brug for en revisor tæt på dig. Vi har mange kunder i og omkring København. Du kan med os som samarbejdspartner altid have tiltro til, at din revision udføres af en, som har fagligheden og ekspertisen på plads.

Vi skaber værdi og overblik for din virksomhed

Revision, bogføring er vigtige dele af virksomhedens daglige drift, og det bør man som virksomhed ikke gå på kompromis med. Med den rette rådgivning rådgivning og hjælp til dine regnskaber sikrer du dig derfor et kvalitetsstempel på, at dine regnskaber og din bogføring er udført korrekt.

Sommetider er det påkrævet, at man søger en statsautoriseret revisor, især når der skal gennemgås regnskaber for børsnoterede selskaber. Revision kan være enormt vigtigt for din virksomhed, hvis det udføres korrekt. Dét er vores fornemmeste opgave i RH Revision. Vi er derfor din revisor i København og omegn, og vi udfører revision, regnskab, bogføring og rådgivning for virksomheder i hele lokalområdet. Vi kan hjælpe virksomheder med de fleste økonomiske spørgsmål, problemer eller ansvarsområder. 

Med hjælp fra revisionsfirmaet RH Revision får du hjælp fra en revisor, som hjælper virksomheder i hele København. Du får indsigt i din virksomheds økonomi, hvilket er en forudsætning for at kunne optimere driften og fastlægge konkrete strategier. 

Fordelene ved at overlade arbejdet med revision til en revisor i København og omegn er derfor ikke til at tage fejl af. Du kan fokusere dine ressourcer andetsteds, når du overlader det økonomiske arbejde til en revisor. De fleste virksomheder er underlagt revisionspligt, og det er vigtigt, at en revisor gennemgår det for at sikre, at alt overholdes.  

Revisor kØBENHAVN - FÅ REGNSKABSHJÆLP I DAG

Vi er et revisionsfirma med professionelle revisorer, som kan tilbyde hjælp til bogføring og regnskaber i København. Vi er derfor det oplagte valg, når du skal overlade bogføring og revision til en ekstern samarbejdspartner. RH Revision har nemlig en central beliggenhed i Hovedstadsområdet. Det betyder, at vi kan rådgive og hjælpe virksomheder i hele København og omegn. 

Har du brug for en revisor i København? Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din næste revisionsløsning. Det kan du gøre ved at ringe på telefon 91 91 49 49, og så finder vi en løsning for din virksomhed.