Revisor københavn

RH Revision er en din revisor i København og omegn. Fra vores kontor i Valby tilbyder vi løsninger, der giver dig det helt store finansielle overblik over din virksomheds økonomi. Dermed får du mulighed og overskud til at fokusere på andre aspekter af din virksomhed, mens vi håndterer det revisionsfaglige. Læs mere nedenfor, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste revisionsløsning. 

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunderaltid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Din lokale REVISOR I KØBENHAVN

Revisor i København


Læs mere her, og få indblik i, hvordan RH Revision kan hjælpe dig og din virksomhed.

Hos RH Revision sørger vores revisorer for, at du får indblik i din virksomheds økonomi. Det er vores fornemmeste opgave at formidle din virksomheds økonomi, så du forstår situationen og efterfølgende kan handle på den. Vi er revisorer i København, som hjælper dig bedst muligt.

RH Revision er et statsautoriseret revisionsfirma. Vi er derfor den oplagte samarbejdspartner at rådføre sig hos, når du har behov for en revisor i København.
Du kan derfor have tiltro til, at din revision udføres af en, som har fagligheden er ekspertisen på plads. Revision og regnskab er områder, som man som virksomhed ikke må gå på kompromis med. Revisorhjælp i dine regnskaber er derfor et kvalitetsstempel, som sikrer dig, at regnskab og bogføring er udført korrekt.

Revisor københavn - revision der skaber værdi

I visse tilfælde er det påkrævet, at man søger en statsautoriseret revisor, navnligt når der skal udføres regnskaber i børsnoterede selskaber. Revision kan derfor være særdeles vigtigt og effektivt for din virksomhed, såfremt det udføres korrekt. Dét er vores fornemmeste opgave i RH Revision. Vi er derfor din revisor i København og omegn, og vi udfører revision, regnskab, bogføring og rådgivning for virksomheder i hele lokalområdet. Vi kan hjælpe virksomheder med de fleste økonomiske spørgsmål, problemer eller ansvarsområder. 

Med hjælp fra RH Revision får du en revisor i København, som giver dig indblik i din virksomheds økonomi, hvilket er en forudsætning for at kunne optimere driften og fastlægge konkrete strategier. Endnu en værdifuld fordel ved effektiv og omhyggelig revision er, at du får indsigt i, hvor du kan foretage afgørende besparelser i din virksomhed. Fordelene ved at overlade revisionsarbejdet til din revisor i København og omegn er derfor ikke til at tage fejl af. Du kan nemlig bruge vigtige ressourcer på andre områder i din virksomheder, når du overlader det økonomiske arbejde til vores revisorer. Hvis du virksomhed er underlagt revisionspligt, skal en revisor gennemgå dit regnskab for at sikre, at det overholder gældende regler og formaliteter. 

Dine lokale revisorer i københavn

Vi er et revisionsfirma med dygtige, kompetente og professionelle revisorer nær København. Vi er derfor det oplagte valg, når du skal overlade bogføring og revision til en ekstern samarbejdspartner, og hvis du har brug for en revisor i København eller omegn. RH Revision har nemlig en central beliggenhed, så vi har mulighed for at rådgive og yde revision for virksomheder og privatpersoner i hele Hovedstaden. Med en beliggenhed ved Damhussøen på hjørnet af Roskildevej og Valby Langgade er vi nemme at finde og komme til. Adressen er Roskildevej 201, 2500 Valby.

Har du brug for en revisor i København? Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din næste revisionsløsning. Det kan du gøre ved at ringe på telefon 91 91 49 49, og så finder vi en hensigtmæssig løsning for dig og din virksomhed.