Nyheder

Vi er et kompetent revisionspartnerselskab, der har hjulpet utallige af privatpersoner og virksomheder med revisionsrelaterede opgaver, og givet dem en forståelse for økonomiens vigtigste aspekter.

Læs med her og bliv klogere på revisorens arbejde

Hos RH Revision mener vi, at menig mand og kvinde skal have lov til at blive klogere på, hvad der rør på sig i revisorens verden. Ved at dele ud af vores viden, kan du komme du på forkant med forskellige revisionsfaglige emner, og derigennem tilrettelægge din og din virksomheds økonomi. Regler og love ændrer sig konstant, hvorfor vi tilstræber os efter, at dele ud af vores viden løbende. 

Finder du nogle af emnerne svære at forstå, er du også velkommen til at kontakte os og få et uddybende svar på dine spørgsmål. RH Revision er et revisionspartnersselskab, der er til for at hjælpe dig og din virksomhed med bogføring, regnskab og vejledning. 

Hvad er forskellen på kørselsfradrag og skattefri befordringsfradrag?

Er man berettiget til at søge om befordringsfradrag, kan dette anføres på ens årsopgørelse eller forskudsopgørelse på SKAT’s hjemmeside.

Enkeltmandsvirksomhed eller kapitalselskab?

Hvilken selskabsform er den mest fordelagtige? Der findes forskellige selskabsformer. De har alle særlige kendetegn, fordele og pligter

Kompensationsordning og lønkompensation

Kompensationsordningen er tiltænkt virksomheder og selvstændige i hele Danmark, som har været berørt af restriktionerne i form af omsætningstab. Befinder du dig i den målgruppe, kan du modtage 90 % af dit omsætningstab.