Bogholder

Hos RH Revision har vi et stærkt team, hvor du kan få tilknyttet en bogholder eller en revisor alt efter de regnskabsmæssige behov, din virksomhed har. 

Kontakt os i dag

“Det er afgørende for os at være gennemsigtige i vores arbejde, så vores kunder altid har en føling med deres økonomi.”

RH Revision, regnskab, bogføring
Haci Yalcin
Partner

Bogholder til dine behov

Revision i Valby, partner


Læs mere om, hvad en bogholder kan hjælpe din virksomhed med.

Hos RH Revision har vi et stærkt team er bogholdere og revisorer. Vi har derfor bred erfaring på tværs af virksomheden, og det betyder, at vi kan hjælpe med alt inden for regnskab, revision og bogholderi. Ved tilknytning af en bogholder holdes der styr på regnskaberne, mens bogføringsmaterialet og betalinger styres. De sørger også for at udføre beregning af løn, skat og renter for din virksomhed.

Hvad er forskellen på en bogholder og revisor?

En bogholder holder styr på regnskaberne såvel som bogføringsmaterialet for virksomheder eller internt i en virksomhed. De har oftest også kompetencer til at yde rådgivning. En forskel på en revisor og en bogholder er, at bogholderen typisk har en kortere uddannelse. Bogholderen står for den praktiske udarbejdelse af regnskabet og daglige drift af økonomien. En revisor står derimod ofte for revideringen og gennemgangen af det udarbejdede regnskab såvel som dybdegående rådgivning af virksomheder. Ofte er titlen som revisor en beskyttet titel, såfremt der er tale om en godkendt, statsautoriseret eller registreret revisor. Ellers kan alle som udgangspunkt kalde sig revisor, og det samme gælder for bogholdere. 

Bogholder fra RH Revision

I mange virksomheder håndteres den daglige drift af økonomi og regnskaber internt, og det er for så vidt også muligt. Flere virksomheder vil dog gerne fokusere deres ressourcer og tid andetsteds. I så fald kan tilknytningen af en bogholder være relevant, da du på den måde kan være sikker på, at arbejdet udføres korrekt, mens du kan bruge kræfterne på andre vigtige områder i din virksomhed. 

For nyopstartede virksomheder kan bogføring være særligt kringlet. Det skyldes, at der ved opstår er mange andre områder i virksomheder, der skal være styr på. Derfor kan rådgivning eller ansættelse af en ekstern bogholder kan være en god løsning på enten kort eller lang sigt – eller begge dele. På den måde er der styr på alle alt det praktiske med hensyn til bogføring, og du får de bedste forudsætninger i starten på livet som iværksætter.

I RH Revision er kvalitet, faglighed og gennemsigtighed nøgleord, uanset om det vedrører bogholderi eller revision. Når du vælger os som samarbejdspartner, er vi altid tilgængelig til sparring, rådgivning og gennemgang af dit materiale. Kontakt os derfor gerne, hvis du er på udkig efter en bogholder til din virksomhed.